Diensten

Van Elderen Administraties verzorgt uw administratie van A tot Z   

Met slechts het verzorgen van uw administratie bent u er nog niet, Van Elderen Administraties helpt u ook graag verder met een stukje advies. Niet alleen startende bedrijven, maar ook doorgewinterde ondernemers. Wij blijven ons verdiepen in ons vakgebied en zijn daarom altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de wet en regelgeving.

Belastingaangifte

Iedere maand en/of kwartaal moet u de btw-aangifte verzorgen en jaarlijks dient u aangifte te doen van de vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting. Van Elderen Administraties neemt u graag het werk en de zorg uit handen.

(Online) Boekhouding

Een goed bedrijf floreert als de administratie op orde is. Lever maandelijks uw bonnen en facturen bij ons in en wij zorgen dat uw boekhouding altijd up-to-date is. Met ons klantvriendelijke online-boekhoudprogramma kunt u ook zelf uw administratie bijhouden en kijken wij met u mee om fouten te voorkomen.

Fiscaal en bedrijfsadvies

Wat is een goed moment om een grote aankoop te doen? Hoe kunt u het beste investeren en wanneer is extra kredietruimte handig? Wij helpen u graag om de juiste antwoorden te vinden op deze vragen.

Jaarrekening

Een jaarrekening wordt door vele instellingen gezien als de ‘jaaropgave of loonstrook’ van uw onderneming. Van Elderen Administraties stelt al jaren voor haar klanten de jaarrekening vakkundig samen. Of u nu een eenmanszaak heeft of een besloten vennootschap, Van Elderen Administraties verzorgt het voor u.

Salarisadministratie

Het hebben van personeel vergt niet alleen de nodige managementvaardigheden, maar heeft ook fiscale en administratieve consequenties. Wat zijn uw plichten als ondernemer en wat verwachten uw medewerkers van u. Wij helpen u graag om op dit soort vragen antwoord te geven. Verder verzorgen wij maandelijks de salarisadministratie voor u, zodat uw medewerkers op tijd kunnen beschikken over hun salaris stroken, en u op tijd weet hoeveel loonheffing u aan de belastingdienst moet afdragen.